On treballem

Disseny d'interiors

Realitzem el servei d'interiorisme en les diferents localitats del Vallès Occidental i de Barcelona, donant per tant un servei a la major part del territori Català.


Amb aquesta idea a DoneDesign volem aplicar el nostre concepte de disseny i la nostra distinció a tot el territori Català, podent oferir un servei de qualitat a qualsevol persona sense importar la distància.


On treballem

  • Terrassa
  • Sabadell
  • Matadepera

Disseny d’interiors a Terrassa

Amb les nostres oficines a la localitat, oferim un disseny d'interiors a Terrassa des de la mes ampli tracte personal amb els nostres clients, realitzant un seguiment específic del projecte.

Disseny d’interiors a Sabadell

Realitzem projectes de disseny d'interiors a Sabadell, creant i distingint qualsevol espai en què intervenim, fent veure l'experiència i la professionalitat en tots els projectes des del seu inici fins a la decoració al final d'obra.

Disseny d’interiors a Matadepera

La nostra experiència en la realització de cases, en el disseny d'interiors a Matadepera, ens a especialitzant conjunt a la direcció d'obra, projecte a projecte ens a permès perfeccionar el nostre interiorisme mes exclusiu.