Anem més enllà

Un interiorisme sostenible i eficient

Donedesign, és un estudi de disseny d'interiorisme, en expansió, que centra la seva filosofia, en dissenyar i decorar els somnis dels clients des d'un punt de vista sostenible i eficient.
A partir d'una bona decoració, materials i il·luminació, s'aconsegueix crear l'atmosfera idònia per a cada disseny interior.

Aquesta actuació es realitza, gràcies a la coordinació d'un equip d'Arquitectes, interioristes i decoradors qualificats. Sent així possible la definició d'un projecte integral d'interiorisme en totes les sebes vessants.
Aplicant aquestes directrius al disseny interior, la decoració, la direcció d'obra i el disseny en general, és possible la realització de qualsevol projecte.


DIFERENCIACIO EN EL DISSENY

 • Analitzem les teves necessitats
 • Apliquem eficiència i sostenibilitat
 • Ens diferenciem en els materials
 • Dissenyem, i anem mes allà
Serveis

Que podem fer per als nostres clients

 • Interiorisme
  Disseny interior
 • Direcció d’obra
  Seguiment
 • Decoració
  Exterior i interior
 • Disseny
  Innovació

Sostenibilitat i eficiència

L'interiorisme parteix de la idea de dissenyar un nou concepte d'espai, a partir de l'existent, donant la idònia resolució a l'entorn, mitjançant decoració. En Donedesign, partim d'aquesta idea i la transformem en la proposta de projectes, en els quals intervenen nostre equip d'Arquitectes, Interioristes i Decoradors, definint a tots els nivells un disseny interior. Amb un estudi de possibilitats i necessitats, distribuim l'espai per a una posterior aplicació de materials, que complementat amb la il·luminació i la decoració definiran una atmosfera en l'habitatge. Aquest conjunt de característiques en un projecte d'interiorisme, marcan el desenvolupament d'un disseny i la seva realització.

Seguretat

A Donedesign, perquè un disseny es defineixi com a resolt, ha d'estar acompanyat d'una direcció d'obra, per part dels Arquitectes, Interioristes i Decoradors. Per aquesta raó, en els nostres dissenys, sempre ens encarreguem del complet seguiment, garantint que l'interiorisme, es realitzi amb la major fiabilitat, tant en el resultat final en el moment del lliurament, com també en temps d'execució i instal·lació, de paviments , mecanismes, il·luminació ... Amb aquesta particular minuciositat, aconseguim que els nostres dissenys, destaquin tant a nivell de decoració, com en organització i puntualitat durant el transcurs de l'obra.

Definició del disseny

A Donedesign pensem que la decoració és l'element que defineix el disseny d'un espai, entès, així com interiorisme. Mitjançant la utilització de colors, mobiliaris i il·luminació vam crear atmosferes, que caracteritzen el disseny interior. Una bona decoració defineix el disseny, per això ens agrada acabar els nostres projectes amb l'assessorament dels nostres decoradors, per vestir el concepte de l'Arquitecte, marcant una diferenciació en cada projecte.

Garantia de comoditat

El disseny, parteix de la idea d'innovar i garantir unes comoditats, que el dissenyador analitza i s'executa. A Donedesign, ens encarreguem de realitzar un estudi de les necessitats dels nostres clients, amb la finalitat de dissenyar el mobiliari adequat, completant així el interior de la seva llar. Per aquesta raó, i garantint l'execució de l'obra en totes les seves vessants: Arquitectura, Interiorisme i decoració, Donedesign, som marca de garantia en comoditat.